Search

Garderoba capsula de tranzitie cu o nota sic si moderna

Este minunat sa iti pastrezi propriul stil. Te ajuta sa economisesti timp si bani si sa iti mentii increderea in tine la un nivel ridicat. Chiar si o selectie suficient de extinsa de piese vestimentare alese cu atentie, care avantajeaza majoritatea tipurilor de siluete, din materiale all-seasons si usor de asortat intre ele, poate functiona in diverse situatii, de la cine romantice, la iesiri cu prietenele si chiar si la birou. Cu toate acestea, unele zile par pur si simplu perfecte pentru o schimbare. Astfel de zile nu trebuie sa fie percepute ca niste capricii costisitoare, ci ca ocazii perfecte de a-ti innoi propriul look, integrand noi elemente de stil.


Unul dintre secretele care se ascund in spatele unei garderobe cu adevarat functionale si, in acelasi timp, chic si moderna, consta in a o construi in jurul unei serii de piese vestimentare de baza, carora sa le poti alatura cu usurinta unul sau doua elemente, haine sau accesorii, care sa reflecte unele tendinte ale noului sezon.

De exemplu, adaugand o bluza neagra cu imprimeu floral in nuante de roz piersica unei garderobe capsula formata din piese vestimentare de baza, simple si clasice, in culori neutre, poti crea tinute moderne, in stiluri complet diferite, ce pot fi purtate in diverse situatii si ocazii. Mai jos gasesti patru tinute complete, dintre care una eleganta si romantica, una pentru birou, o alta indrazneata, adecvata oricarui moment al zilei si una cu un aer sportiv, potrivita pentru o iesire cu prietenele, care au in comun aceeasi bluza:    


Am utilizat accesorii diferite pentru a propune tinute mai interesante, insa garderoba capsula se poate reduce la 13 piese, ramanand la fel de functionala: 
Tu cum ai combina aceste piese si accesorii? Povesteste-mi in comentarii!  


Te invit sa distribui acest articol pentru a afla cum le-ar asorta prietene tale.


Acest post contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi un produs dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Multumesc!

© The Style Upgrade, 2017-2021 | Tax code: CDTNMR87P60Z129Y

Terms and conditions | Termini e condizioni  | Termeni si conditii

  • Black Icon LinkedIn
  • The Style Upgrade on Instagram
  • The Style Upgrade on Facebook
  • The Style Upgrade on Pinterest
  • The Style Upgrade on Twitter