Search

Tinuta de vara in stilul smart casual

Senzatia pe care o ai atunci cand porti o tinuta armonioasa este de nedescris: nivelul stimei de sine creste instantaneu si te simti pregatita sa cuceresti lumea. Uneori obtii astfel de tinute, dar sunt femei care arata intotdeauna bine si se simt intotdeauna confortabil in propria piele, iar tu nu poti sa nu te intrebi cum reusesc. Poate fi cazul unui simt estetic innascut dar, de cele mai multe ori, pur si simplu tin cont de o serie de aspecte de fiecare data cand creeaza o tinuta. Si tu poti invata cum sa faci asta.


In primul rand, isi cunosc, cu siguranta, silueta. Inainte de a alege orice fel de piesa vestimentara si accesoriu, trebuie sa iti intelegi silueta si modul in care o poti modifica optic asfel incat sa semene cat mai mult cu cea considerata ideala in cultura noastra, si anume armonioasa silueta de tip clepsidra.


Elemente de design precum formele, liniile si materialele articolelor de imbracaminte, te pot ajuta sa iti atingi propriile obiective in ceea ce priveste stilul si imaginea personala sau, dimpotriva, pot genera frustrare, facand dificila crearea unei tinute pentru o anumita ocazie. Cand toate aceste elemente pun in valoare caracteristicile personale si, in acelasi timp, se armonizeaza intre ele, poti fi sigura ca tinuta ta este una de succes.


De exemplu, daca silueta ta si caracteristicile faciale sunt caracterizate in principal de linii drepte, cele mai bune alegeri pe care le poti face in ceea ce priveste hainele si accesoriile vor repeta acelasi tip de linii.


Aceasta tinuta de vara in stilul smart casual este un bun exemplu:

Elementul principal al tinutei este vesta, in timp ce pantalonii bermuda functioneaza ca piesa neutra sau basic. Camasa in dungi este accentul si este utilizata pentru a atrage atentia asupra fetei. Cele doua accesorii principale sunt cerceii si pantofii albi cu talpa joasa. Esarfa alba este optionala.


Este mai potrivita pentru o femeie cu o silueta caracterizata de linii drepte deoarece liniile utilizate sunt in mare parte drepte: dungile verticale din imprimeul camasii si al pantalonilor scurti, buzunarele si cusaturile vestei, etc. Formele sunt, de asemenea, create in mare parte de linii frante inchise: pantofii cu varful ascutit, forma pentagonala a cerceilor aurii.


In ceea ce priveste culorile, tinuta este construita in jurul unei scheme cromatice formata de un patrat, deci include atat culori calde, cat si culori reci. Imprimeurile sunt de dimensiuni diferite: piesele intr-o singura culoare functioneaza ca un imprimeu de mici dimensiuni, dungile de pe pantalonii scurti sunt mai vizibile, in timp ce dungile de pe camasa sunt si mai mari. Culoarea alb creeaza coeziune in cadrul tinutei, repetandu-se in cel putin trei dintre articolele folosite. Stilul fiecareia dintre piese este smart casual, in timp ce materialele sunt similare. Ochiul poate calatori cu usurinta si este invitat sa se opreasca asupra camasii colorate. Fiind stralucitori, si cerceii aurii atrag atentia asupra fetei.


Produse similare:

Dupa cum poti observa in acest exemplu, pe langa linii si forme, exista mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand creezi o tinuta. Le-am impartit in cinci etape diferite, intr-o lista de verificare pe care am creat-o pentru tine, astfel incat tu sa le poti urma cu usurinta ori de cate ori ai nevoie de indrumari.


Stii cum se spune – lucrurile bune necesita timp – dar cu cateva instructiuni clare si multa practica, poti reusi. Imagineaza-ti cat de minunat va fi sa porti haine care te avantajeaza in fiecare zi si sa ai o garderoba care iti permite sa creezi fara efort tinute noi, utilizand articole vestimentare versatile care pun in evidenta caracteristicile tale cele mai placute, toate acestea in timp ce te distrezi exersand si imbunatatindu-ti abilitatile estetice.


Aici poti gasi Lista celor cinci pasi pentru un look complet si Lista criteriilor de achizitie pentru articolele in care merita sa investesti sau poti sa te alaturi comunitatii si sa le descarci gratuit.


Acest post contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi un produs dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Multumesc!