1. Introducere

2. Detalii despre plata

3. Detalii referitoare la efectuarea serviciilor

4. Drepturi de autor

5. Politica de confidentialitate

6. Informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

7. Politica de utilizare a fisierelor de tip cookie

8. Calitatea serviciilor de hosting – erori de functionare

9. Dispozitii finale

 

1. Introducere

 

Site-ul www.thestyleupgrade.com, este proprietatea The Style Upgrade - Aniela Codita, codice fiscale CDTNMR87P60Z129Y si va fi numita in continuare VANZATOR.

 

Folosirea, inclusiv vizitarea si achizitionarea serviciilor de pe site-ul www.thestyleupgrade.com, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesezi acest site web a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Te invit sa citesti cu atentie documentul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizezi o comanda. Vanzatorul, The Style Upgrade (Aniela Codita), isi asuma dreptul de a modifica in orice moment aceste prevederi fara a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la cea mai recenta versiune, ce poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

 

Vanzatorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.thestyleupgrade.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor The Style Upgrade (Aniela Codita) fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.thestyleupgrade.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Vanzator, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului Vanzatorului.

 

 

   2. Detalii despre plata

Plata serviciilor se efectueaza online, prin PayPal sau transfer bancar.

In cazul serviciilor de consultanta, plata se face inainte de data si ora programarii.

In cazul produselor digitale, plata se face inainte de a primi acces la materiale.

 

Suma platita nu este rambursabila.

Conform ordonantei de urgenta UG 34/2014, exista un termen de 14 zile in care poti solicita anularea serviciilor si returnarea contravalorii acestora, in cazul in care serviciile nu au fost efectuate si anularea are loc cu cel putin 48 de ore inaintea unei programari existente.

Toate platile se incaseaza in euro (€).

 

   3. Detalii referitoare la efectuarea serviciilor

Toate serviciile pot fi oferite atat online, cat si offline.

 

In cazul serviciilor online, este posibil sa ii solicit clientului anumite tipuri de fotografii si alte informatii personale prin e-mail.

Clientul este singurul responsabil de calitatea imaginilor trimise, fiind constient de faptul ca acest aspect poate influenta in mod considerabil rezultatul serviciului de consultanta.

Odata programata o intalnire, orice modificare a datei si orei, din partea clientului, se va face cu minim 48 ore inaintea intalnirii stabilite.

Intalnirea se poate reprograma de catre client o singura data.

 

Imaginile si link-urile utilizate in materialele trimise clientului sunt proprietatea unor terzi, precum magazine online, etc. Acestea au scopul de a ilustra in mod clar si eficient sfaturile si recomandarile oferite in urma solicitarii clientului si vanzatorul nu isi asuma dreptul de autor asupra acestora, dar nici responsabilitatea legata de posibile variatii de culori, dimensioni, disponibilitate etc. pe care le pot prezenta acestea.

Efectuarea platii reprezinta consimtamantul clientului asupra acestor conditii. 

 

Orice neregula se va transmite catre thestyleupgrade@outlook.com. In cazul in care aceasta nu se poate solutiona in mod amiabil, poate fi semnalata, conform Regulamentului nr.523/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de achizitie online, catre platforma SOL sau ANPC.

 

The Style Upgrade (Aniela Codita) desfasoara activitati de consultanta.

   4. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.thestyleupgrade.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea The Style Upgrade (Aniela Codita) si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul The Style Upgrade (Aniela Codita) a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.thestyleupgrade.com numai in limitele metionate in prezentul document.

 

 

   5. Politica de confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, clientul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii comunitatii site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea Vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de comunicare si marketing prin e-mail. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopul comunicarii anumitor oferte prin e-mail.

Clientul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se Vanzatorului. Clientul si/sau membrul a fost informat ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.

Vanzatorul aduce la cunostinta Clientului si/sau membrului ca isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si in conformitate cu decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii.

Website-ul www.thestyleupgrade.com garanteaza confidentialitatea informatiilor. Respect cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ma angajez sa nu transmit datele personale ale acestora catre terti si sa le folosesc exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (procesarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la aceasta platforma.

                                                                                          

Care sunt informatiile de care am nevoie?

Pentru a putea procesa in conditii optime comenzile online, am nevoie de urmatoarele informatii personale: nume, prenume, adresa e-mail si numar de telefon.

In plus, in functie de cerere, este posibil sa iti solicit, prin e-mail, Telegram sau WhatsApp, una sau mai multe fotografii:

- Doua poze ale fetei: 1 frontala + 1 profil (parul prins, fara machiaj, fara accesorii)

- Doua poze full body: 1 frontala + 1 profil (purtand haine mulate, de aceeasi culoare sau in culori similare)

- Masuri: bust – talie – solduri; inaltime + greutate

- Optional: una sau mai multe poze frontale – full body (purtand outfit-urile preferate)

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii si pentru a iti aduce la cunostinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, pot obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ma pot ajuta sa il imbunatatesc sau sa il dezvolt. Daca ai intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate, te invit sa ma contactezi prin e-mail.

 

 

   6. Informare cu privire la protectia datelor cu caracter personal

Clientii The Style Upgrade (Aniela Codita) (persoane fizice care au derulat tranzactii prin www.thestyleupgrade.com, cei care s-au abonat la newsletter sau cei care au cont pe website-ul www.thestyleupgrade.com), iau la cunostinta ca datele lor personale incluse in formularul de inscriere vor fi prelucrate de catre The Style Upgrade (Aniela Codita, cod fiscal CDTNMR87P60Z129Y), in calitate de operator de date cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – GDPR), cu Legea de punere in aplicare a prevederilor GDPR si/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

1. Scopurile si temeiul juridic al prelucrarii

Datele Personale sunt prelucrate de catre The Style Upgrade (Aniela Codita) in urmatoarele scopuri si avand la baza urmatoarele temeiuri juridice:

- in scopul vanzarii de servicii in mediul online care sunt incluse in obiectul de activitate al The Style Upgrade (Aniela Codita). În acest caz, prelucrarea Datelor Personale este necesara pentru ducerea la indeplinire a achizitionarii de serviciilor online. Temeiul juridic pentru aceste operatiuni de prelucrare este contractul incheiat prin mijloace electronice, incheiat prin efectuarea comenzilor de achizitie servicii de catre persoana vizata si prin acceptarea comenzii de catre The Style Upgrade (Aniela Codita), cu respectarea prevederilor legale in materia comertului online;

- in scopul includerii persoanei vizate in diverse campanii si comunicari de marketing derulate de The Style Upgrade (Aniela Codita) prin urmatoarele activitati de marketing: (i) primirea de informatii si noutati comerciale (acopera: trimiterea prin posta, email, telefon, SMS de mesaje de marketing generale, oferte promotionale, cupoane si/sau prin intermediul aplicatiei mobile, cand va deveni operabila); (ii) oferte si discounturi personalizate (acopera: trimiterea prin posta, email, telefon, SMS, de mesaje, oferte promotionale, cupoane). Temeiul juridic pentru aceste operatiuni de prelucrare este consimtamantul persoanei vizate, in masura in care acest consimtamant a fost acordat de catre persoana vizata prin Formularul de obtinere consimtamant;

- in vederea asigurarii contabilitatii, conform prevederilor legale aplicabile. Temeiul juridic pentru aceste operatiuni de prelucrare este indeplinirea obligatiilor legale ale The Style Upgrade (Aniela Codita). În cazul nefurnizarii acestor date de catre Persoana vizata, The Style Upgrade (Aniela Codita) nu isi va putea respecta obligatiile legale de tinere a contabilitatii.

2. Transferul Datelor Personale

În cadrul operatiunilor de prelucrare efectuate in scopurile mentionate mai sus, Datele Personale ale Participantului vor fi transferate catre urmatoarele terte parti, dupa cum urmeaza:

a) catre Furnizorii de servicii 

The Style Upgrade (Aniela Codita) transmite Datele Personale propriilor furnizori pentru a asigura prelucrarea Datelor Personale in deplina siguranta, in scopul procesarii tranzactiilor care fac obiectul sau de activitate, pentru: realizarea serviciilor de curierat, pentru tinerea contabilitatii, pentru hosting www.thestyleupgrade.com, pentru procesatori de tranzactii cu cardul (in cazul platilor online cu card). Furnizorii de servicii contractati de The Style Upgrade (Aniela Codita) actioneaza in calitate de persoane imputernicite ale The Style Upgrade (Aniela Codita) si strict in baza instructiunilor documentate primite de la aceasta.

Lista cu furnizorii care prelucreaza Date Personale in calitate de imputerniciti este:

- Contabilitate

- Hosting: Wix.com

- Plati: PayPal

Lista se actualizeaza periodic, ori de cate ori intervin modificari in colaborarea The Style Upgrade (Aniela Codita) cu furnizorii sai.

b) catre consultanti externi, avocati etc. in vederea solutionarii oricaror potentiale situatii prelitigioase/litigioase;

c) catre institutii si autoritati publice (de exemplu, autoritati cu atributii de investigare a fraudelor, politie, instantele judecatoresti etc.), daca este cazul, in scopul exercitarii si/sau apararii oricaror drepturi si interese legale ale The Style Upgrade (Aniela Codita).

Transferul Datelor Personale - localizare

3. Durata de stocare a Datelor Personale

Datele Personale ale persoanei vizate sunt stocate doar pe durata si in masura in care este necesar pentru realizarea scopurilor mentionate mai sus sau daca exista o obligatie legala in acest sens. Pentru prelucrarile de Date Personale unde este necesar consimtamantul persoanei vizate, Datele Personale vor fi prelucrate si pastrate pana la data retragerii consimtamantului de catre aceasta.

In cazul in care persoana vizata este inactiva pentru o perioada mai mare de 6 luni de la data ultimei comezi online, datele cu caracter personal vor fi sterse.

De asemenea, Datele Personale ale persoanei vizate care se regasesc in orice documente justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara se pastreaza in arhiva The Style Upgrade (Aniela Codita) timp de 10 ani de la data inchiderii exercitiului financiar in care au fost intocmite documentele justificative, conform prevederilor Legii Contabilitatii. Nu in ultimul rând, in cadrul apararii si exercitarii drepturilor si intereselor legale ale The Style Upgrade (Aniela Codita), Datele Personale necesare realizarii acestui scop vor fi pastrate conform termenelor generale de prescriptie.

Dupa expirarea termenelor de mai sus, Datele Personale se sterg si/sau se distrug din evidentele/bazele de date ale The Style Upgrade (Aniela Codita). 

4. Drepturile Participantului privind protectia Datelor Personale

Persoana vizata are urmatoarele drepturi in legatura cu protectia Datelor Personale prelucrate de catre The Style Upgrade (Aniela Codita), in calitate de operator:

Dreptul la informare: dreptul Participantului de a primi informatii privind operatiunile de prelucrare a Datelor Personale efectuate de catre The Style Upgrade (Aniela Codita);

Dreptul de acces: dreptul Participantului de a obtine din partea The Style Upgrade (Aniela Codita) o confirmare ca aceasta prelucreaza sau nu date cu caracter personal care il privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si furnizarea de informatii privind prelucrarile de date;

Dreptul la rectificare: dreptul Participantului de a obtine de la The Style Upgrade (Aniela Codita), fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor inexacte care il privesc sau completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

Dreptul la stergerea datelor: dreptul Participantului de a obtine de la The Style Upgrade (Aniela Codita), fara intarzieri nejustificate, stergerea datelor cu caracter personal care il privesc, in urmatoarele situatii prevazute de GDPR, astfel: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate de catre The Style Upgrade (Aniela Codita); (ii) Participantul isi retrage consimtamantul acordat pentru prelucrarile de date bazate pe consimtamant; (iii) Participantul se opune prelucrarilor de Date Personale efectuate de The Style Upgrade (Aniela Codita); (iv) datele cu caracter personal ale Participantului au fost prelucrate ilegal de catre The Style Upgrade (Aniela Codita); (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine The Style Upgrade (Aniela Codita);

Dreptul la restrictionarea prelucrarilor: dreptul Participantului de a obtine de la The Style Upgrade (Aniela Codita) restrictionarea prelucrarilor Datelor Personale in oricare din urmatoarele situatii prevazute de GDPR, astfel: (i) Participantul contesta exactitatea datelor pe care le prelucreaza The Style Upgrade (Aniela Codita); (ii) Prelucrarea Datelor Personale de catre The Style Upgrade (Aniela Codita) este ilegala, iar Participantul nu vrea stergerea Datelor Personale, ci solicita restrictionarea utilizarii lor de catre The Style Upgrade (Aniela Codita); (iii) The Style Upgrade (Aniela Codita) nu mai are nevoie de Datele Personale, dar Participantul i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; (iv) Participantul se opune prelucrarii.

În cazul in care Participantul a obtinut restrictionarea prelucrarii, Participantul va fi informat ulterior de catre The Style Upgrade (Aniela Codita) inainte de ridicarea restrictiei de prelucrare.

Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul Participantului de a primi de la The Style Upgrade (Aniela Codita) datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, cand mijloacele tehnice permit acest lucru. Participantul poate exercita acest drept doar cand prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul Participantului sau cand prelucrarea se efectueaza prin mijloace automate.

Dreptul la opozitie: dreptul Participantului de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii efectuate de The Style Upgrade (Aniela Codita) avand ca temei juridic interesul legitim al acestuia.

Dreptul Participantului de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri (orice prelucrare automata care utilizeaza datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale Participantului, cum ar fi istoricul de achizitii al Participantului etc.), care produce efecte juridice care privesc Participantul sau care il  afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, Participantul poate trimite o cerere scrisa (i) prin e-mail la adresa: thestyleupgrade@outlook.com sau (ii) prin posta/curier.

 

Pentru a da curs solicitarilor de exercitare a drepturilor de mai sus, The Style Upgrade (Aniela Codita) poate cere informatii suplimentare necesare pentru a confirma identitatea solicitantului cererii. The Style Upgrade (Aniela Codita) va furniza un raspuns privind cererea Participantului de exercitare a drepturilor de mai sus, in termen de cel mult 30 de zile de la primirea cererii. Termenul de raspuns de 30 de zile poate fi prelungit cu doua luni, atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor, conform reglementarilor GDPR.

Pentru orice intrebari privind informatiile cuprinse in prezenta Informare, persoana vizata se poate adresa The Style Upgrade (Aniela Codita), la adresa de e-mail: thestyleupgrade@outlook.com.

Participantul are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa Bld. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, telefon: +40318059211, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

 

 

    7. Politica de utilizare a fisierelor de tip cookie

 

Ca majoritatea website-urilor, acesta foloseste cookie-uri.

 

Cookie-urile sunt mici fisiere text stocate pe computerul tau de catre browser. Acestea sunt utilizate in diverse scopuri, cum ar fi pentru a verifica daca ai mai vizitat site-ul in trecut sau pentru a ma ajuta sa stiu cati vizitatori viziteaza site-ul in fiecare luna. Aceste fisiere contin informatii cu privire la utilizarea computerului, dar nu includ informatii personale (numele, de exemplu).

Aceasta politica explica modul in care cookie-urile sunt folosite pe website-ul www.thestyleupgrade.com si, in continuare, modul in care poti controla cookie-urile care pot fi folosite pe acest site.

 

Despre politica de cookie-uri

 

Prin accesarea site-ului esti de acord ca aceasta Politica de cookie-uri se va aplica ori de cate ori accesezi site-ul de pe orice dispozitiv.

Orice modificare a acestei politici va fi comunicata aici. Imi rezerv dreptul de a modifica aceasta Politica de cookie-uri din cand in cand. Astfel de modificari intra in vigoare de indata ce acestea sunt afisate. Utilizarea in continuare a site-ului reprezinta acordul tau la toate aceste modificari.

 

Utilizarea cookie-urilor

 

Pot colecta informatii in mod automat atunci cand vizitezi site-ul, folosind cookie-uri. Cookie-urile imi permit sa identific calculatorul si sa aflu detalii despre ultima ta vizita. Poti alege, de mai jos, sa nu permiti cookie-uri. Daca optezi sa nu le permiti, nu pot garanta ca experienta pe site va fi la fel de buna ca in cazul in care permiti cookie-uri.

Informatiile colectate de catre cookie-uri nu te identifica personal; acestea includ informatii generale despre setarile de calculator, conexiunea la Internet, sistemul de operare si platforme, adresa IP, tiparele de navigare si orarele de navigare pe site si propria locatie.

Cele mai multe browsere de internet accepta cookie-uri in mod automat, dar poti schimba setarile browser-ului pentru a sterge cookie-urile sau a preveni acceptarea automata.

Link-urile de mai jos explica cum poti controla cookie-urile prin intermediul browser-ului – retine ca, daca dezactivezi cookie-urile din browser, atunci aceste setari se aplica tuturor site-urilor, nu doar acestuia:

- Internet Explorer; varianta pentru dispozitive mobile aici;

- Chrome;

- Safari; varianta dedicata dispozitivelor mobile aici;

- Firefox;

- Blackberries;

- Android;

Opera.

 

Tipuri de cookie-uri ce pot fi folosite pe site

Urmatoarele tipuri de cookie sunt folosite pe acest site:

1. Cookie-uri de personalizare

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a recunoaste vizitele repetate pe site, precum si alte informatii in legatura cu navigarea (de exemplu, modul in care se ajunge la site, paginile vizitate, optiunile selectate, informatiile introduse). Acestea sunt utilizate pentru a recomanda continutul.

2. Cookie-uri Analytics

Acestea monitorizeaza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si modul in care acestia au ajuns pe site. Aceste informatii sunt colectate astfel incat sa pot vedea datele totale (nu individuale) despre utilizatorii site-ului.

3. Cookie-uri de la servicii terte

Retelele sociale, website-urile cu continut video si alte servicii pe care le ofer sunt conduse de alte companii. Aceste companii ar putea sa plaseze cookie-uri pe computerul tau, atunci cand folosesti acest site.

In continuare gasesti o lista de locatii unde poti afla mai multe despre serviciile specifice pe care le pot folosi si utilizarea cookie-urilor:

Facebook;

Twitter;

YouTube;

Pinterest;

- Instagram.

 

4. Cookie-uri de gestionare a site-ului

Acestea sunt folosite pentru a iti mentine identitatea sau sesiunea pe site-ul web. De exemplu, as putea folosi cookie-uri atunci cand pe o pagina este implementat un sistem de vot/sondaje, pentru a ma asigura ca poti vota o singura data.

Aceste cookie-uri nu pot fi oprite in mod individual, dar poti schimba setarile browser-ului pentru a refuza toate cookie-urile (vezi mai sus), in cazul in care nu doresti sa le accepti.

 

 

   8. Calitatea serviciilor de hosting – erori de functionare

Site-ul www.thestyleupgrade.com este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi retinut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Vanzatorul nu va putea fi retinut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.thestyleupgrade.com.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.THESTYLEUPGRADE.COM SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.

 

 

   9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.thestyleupgrade.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.thestyleupgrade.com, Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel si dimensiunile sau motivele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul serviciilor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate.

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania.

Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.

Termeni si conditii

©2017-2020 by The Style Upgrade | Tax code: CDTNMR87P60Z129Y

Terms and conditions | Termini e condizioni  | Termeni si conditii

  • Black Icon LinkedIn
  • The Style Upgrade on Instagram
  • The Style Upgrade on Facebook
  • The Style Upgrade on Pinterest
  • The Style Upgrade on Twitter